WAT HOUDT EEN ABONNEMENT BIJ ELEVEN SPORTS IN?

Je kan inschrijven op het Eleven Sports Pakket of op een Eleven Sports Fan Pas.

ELEVEN SPORTS PAKKET:

• 3 zenders: Eleven Sports 1, Eleven Sports 2 en Eleven Sports 3
  • Gemiddeld 10 live La Liga matchen per week
  • Gemiddeld 5 live Serie A matchen per week
  • Gemiddeld 5 live Bundesliga 1 matchen per week
  • Gemiddeld 8 live FA Cup matchen per ronde
  • Live matchen uit de UEFA Nations League, Euro 2020 Qualifiers en UEFA Friendlies
  • Live matchen uit de Engelse EFL Championship (2e klasse) en EFL Cup
  • NBA Live: 4 regular season games per week, All Star Weekend, het beste van de Playoffs en Finals games
  • NFL Live: 2 regular season games per week, het beste van de playoff games en Super Bowl

+ andere live sportwedstrijden: MMA (Cage Warriors, UFC), hockey, wielrennen, darts, snooker, …

ELEVEN SPORTS FAN PASS:

Je krijgt toegang tot de wedstrijden van de door jou gekozen specifieke sport (deze wedstrijden worden live uitgezonden via Eleven Sports 3). Daarnaast kan je de beste wedstrijden ook herbekijken       via onze video-pagina en dit  vanaf 24 uur na uitzending.
Om een wedstrijd binnen de  24 uur  te herbekijken kan je  de replay functie gebruiken van onze live stream, hiervoor klik je op          het rode play icoon onder de    videostream op de Kijk Live-pagina.

HOE KAN IK ELEVEN SPORTS BEKIJKEN?

Je kan Eleven Sports bekijken via onze website www.elevensports.be, via de iOS of Android apps (beschikbaar via de Apple Store of Google Play Store), via Apple TV (beschikbaar via de Apple TV Store) en via Samsung Smart TV (enkel Samsung Smart TV Series J en K).

HOE ZET IK MIJN ABONNEMENT STOP?

Je logt in via www.elevensports.be, klikt op ‘Mijn account’, klik vervolgens op het + teken naast ‘Mijn abonnementen’ en klikt op ‘Annuleer mijn abonnement’. Na bevestiging is je abonnement geannuleerd.
Als je je abonnement hebt afgesloten via een van onze mobiele apps, dien je je abonnement stop te zetten via de Google Playstore of Apple App Store.

IS ER EEN MINIMUM CONTRACTDUUR VOOR ELEVEN SPORTS?

Een Eleven Sports Maandpas kan je annuleren wanneer je wil. Bij een abonnement op een Eleven Sports Jaarpas geldt een minimum periode van 12 maanden.

WAT IS EEN GRATIS PROEFPERIODE?

Een gratis proefperiode geeft je ongelimiteerde toegang tot alle wedstrijden, programma’s en zenders van het geselecteerde pakket, en dit voor 48 uur, zonder enige kosten.

Je begint aangerekend te worden vanaf de 48 uur proefperiode is afgelopen. Je kan je abonnement binnen die 48 uur opzeggen wanneer je wil, zodat je achteraf niets aangerekend krijgt.

MET HOEVEEL TOESTELLEN KAN IK TEGELIJK NAAR ELEVEN SPORTS KIJKEN?

Eén Eleven Sports account geeft je de mogelijkheid om drie verschillende toestellen te gebruiken. Je kan echter slechts één toestel tegelijk gebruiken.

Wil je een vierde toestel gebruiken, dan zal je één van de andere drie moeten deactiveren. Dit doe je door je in te loggen op www.elevensports.be, te klikken op ‘Mijn Account’, vervolgens te klikken op het +teken naast ‘Mijn toestellen’ en daar het toestel te kiezen dat je wil deactiveren.

KAN IK ELEVEN SPORTS BEKIJKEN BUITEN BELGIË?

Je kan binnen de grenzen van de gehele Europese Unie naar Eleven Sports kijken.

https://www.elevensports.be/faq

HOE KAN IK ELEVEN SPORTS BEKIJKEN?

Je kan Eleven Sports bekijken via onze website www.elevensports.be, via de iOS of Android apps (beschikbaar via de Apple Store of Google Play Store), via Apple TV (beschikbaar via de Apple TV Store) en via Samsung Smart TV (enkel Samsung Smart TV Series J en K).

Of via een van de distributeurs: http://watch.elevensports.be/nl/

WAT IS EEN GRATIS PROEFPERIODE?

Een gratis proefperiode geeft je ongelimiteerde toegang tot alle wedstrijden, programma’s en zenders van het geselecteerde pakket, en dit voor 48 uur, zonder enige kosten.

Je begint aangerekend te worden vanaf de 48 uur proefperiode is afgelopen. Je kan je abonnement binnen die 48 uur opzeggen wanneer je wil, zodat je achteraf niets aangerekend krijgt.

HOEVEEL KOST ELEVEN SPORTS?
De volgende abonnementsformules zijn beschikbaar:

Maandpas: toegang tot Eleven Sports 1, Eleven Sports 2 en Eleven Sports 3 gedurende 1 maand vanaf het tijdstip van aankoop. Deze pas wordt automatisch maandelijks vernieuwd tot het abonnement wordt opgezegd. Prijs: EUR 8.

Jaarpas: toegang tot Eleven Sports 1, Eleven Sports 2 en Eleven Sports 3 gedurende 1 jaar vanaf het tijdstip van aankoop. Deze pas wordt automatisch jaarlijks vernieuwd tot het abonnement wordt opgezegd. Prijs: EUR 80.

Eleven Sports Fanpassen: Je krijgt toegang tot de wedstrijden van de door jou gekozen specifieke sport (deze wedstrijden worden live uitgezonden via Eleven Sports 3). Prijs en duurtijd van de pas zijn afhankelijk van de sport.

HOE ZET IK MIJN ABONNEMENT STOP?

Je logt in via www.elevensports.be, klikt op ‘Mijn account’, klik vervolgens op het + teken naast ‘Mijn abonnementen’ en klikt op ‘Annuleer mijn abonnement’. Na bevestiging is je abonnement geannuleerd.
Als je je abonnement hebt afgesloten via een van onze mobiele apps, dien je je abonnement stop te zetten via de Google Playstore of Apple App Store.

WELKE TEAMS, COMPETITIES EN WEDSTRIJDEN KAN IK BEKIJKEN?

Ons aanbod bestaat uit: La Liga, Bundesliga, Serie A, UEFA Nations League, UEFA Friendlies, Euro 2020 Qualifiers, EFL Championship, EFL Cup, FA Cup, Cage Warriors, UFC, EHL, NBA, NFL, …
De keuze van teams en wedstrijden wordt gemaakt door onze sportredactie aan de hand van de kalender.

WAAR VIND IK HET PROGRAMMAOVERZICHT?

Voor meer informatie over de programmatie kan je terecht op http://www.elevensports.be/guide

IK BEN MIJN GEBRUIKERSNAAM OF WACHTWOORD VERGETEN.

Je gebruikersnaam is het mailadres waarmee je je login hebt aangemaakt. Mocht je dit adres niet meer weten, neem dan contact op met de Eleven Sports helpdesk via mail: support@elevensports.be

Indien je het wachtwoord bent vergeten, kies dan “inschrijven” bovenaan rechts op het scherm en klik op de link ‘wachtwoord vergeten’. Zo kom je terecht op een scherm waar je mailadres wordt gevraagd. Vul het mailadres in dat is verbonden met je Eleven Sports login en je zal een mailbericht ontvangen waarin je wachtwoord wordt vermeld.

IK WIL MIJN WACHTWOORD VERANDEREN.

Eens je bent ingelogd op Eleven Sports kan je de pagina ‘Mijn login’ bezoeken waar je toegang hebt tot de optie ‘Wijzig wachtwoord’.

IS HET VEILIG OM VIA JULLIE SITE TE BETALEN?

De betaling via onze site is zeer veilig en werd grondig getest voordat onze dienst werd gelanceerd. We werken nauw samen met alle betrokken partijen om ervoor te zorgen dat de veiligheidsmaatregelen voor gebruikers voortdurend worden bijgewerkt.

HOE KAN IK BETALEN VOOR ELEVEN SPORTS?

ELEVEN SPORTS accepteert betalingen via American Express, MasterCard, Visa en PayPal.

KAN IK NOG STEEDS KIJKEN WANNEER IK OP REIS BEN?

Abonnees in België kunnen Eleven Sports bekijken binnen de grenzen van de Europese Unie. Buiten de Europese Unie is dit niet mogelijk vanwege de voorwaarden op de uitzendrechten voor ons premium sport aanbod.

OP WELKE TOESTELLEN IS ELEVEN SPORTS BESCHIKBAAR?

Je hebt toegang tot Eleven Sports via web, mobiel en tablet op voorwaarde dat je toestel voldoet aan de minimale systeemvereisten.

WANNEER WORDT MIJN BETALING VERWERKT?

Alle Eleven Sports pakketten worden aangerekend op het moment van aankoop. De daaropvolgende betalingen hangen af van het pakket dat je hebt aangekocht.
Voor alle vragen en opmerkingen over betalingen kan je ons contacteren via support@elevensports.be

IS ER EEN OPTIE ‘VIDEO-ON-DEMAND’ BESCHIKBAAR?

Ja, via de Video-sectie kan je naar oa interviews, samenvattingen en reportages kijken.

HOE KAN IK VAN KANAAL VERANDEREN TIJDENS HET KIJKEN?

Je kan makkelijk van kanaal veranderen via de sectie ‘Kijk Live’ door een keuze te maken in het selectiemenu (mobiel) of via de “tablijst” (web en tablet).

KAN IK TEGELIJKERTIJD OP VERSCHILLENDE TOESTELLEN KIJKEN?

Je abonnement geeft je de mogelijkheid om Eleven Sports te bekijken op één toestel tegelijk.

HEB IK TOEGANG TOT DE ONLINE SERVICE OF APPS WANNEER IK BEN GEABONNEERD OP DE ELEVEN SPORTS KANALEN VIA TELENET, PROXIMUS, ORANGE OF VOO?

Neen, ons online abonnement geeft je toegang tot www.elevensports.be en onze mobiele en tablet apps kan je downloaden via de App Store en Google Play Store.

WAT KAN DE KWALITEIT VAN MIJN STREAM BEÏNVLOEDEN?

Om ervoor te zorgen dat de streaming permanent gewaarborgd blijft, is de videospeler geconfigureerd om de kwaliteit aan te passen aan de sterkte van je internetverbinding. De content wordt op elk moment gestreamd aan de hoogst mogelijke kwaliteit afhankelijk van deze factoren. Mocht je blijvende problemen ondervinden met de kwaliteit van de stream, controleer dan eerst je internetverbinding en contacteer ons via support@elevensports.be.

IK ONDERVIND EEN PROBLEEM MET DE INSCHRIJVING OF HET INLOGGEN.

Stuur een bericht naar support@elevensports.be met een omschrijving van het probleem, en we zullen je maar al te graag bijstaan om het euvel te verhelpen.

IK KAN DE STREAM BEKIJKEN MAAR ER IS EEN PROBLEEM MET HET GELUID OF DE VIDEO.

Stuur een bericht naar support@elevensports.be met een omschrijving van het probleem, en we zullen je maar al te graag bijstaan om het euvel te verhelpen.

WAT ZIJN DE MINIMALE SYSTEEMVEREISTEN OM ELEVEN SPORTS TE GEBRUIKEN OP MIJN LAPTOP OF MOBIELE TOESTELLEN?

Minimale Windows vereisten: Pentium 4 2.4GHz, of hoger, of een gelijkaardige AMD processor met een minimum van 1GB geheugen. Eén van de volgende besturingssystemen: Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7 of recenter. Adobe Flash Player 11.0 of recenter: http://www.adobe.com/products/flash/about/. Video adapter en monitor: 1280×800 resolutie of hoger, grafische kaart met hardwareversnelling.

Minimum Mac vereisten: Intel Core Duo 1.5GHz met een minimum van 1GB geheugen. Mac OS X 10.5.6 of recenter. Adobe Flash Player 11.0 of recenter: http://www.adobe.com/products/flash/about/. Video adapter en monitor: 1280×800 resolutie of hoger, grafische kaart met hardwareversnelling.

WAT ZIJN DE MINIMALE VERBINDINGSVOORWAARDEN OM TOEGANG TE HEBBEN TOT ELEVEN SPORTS?

Eleven Sports zorgt voor een optimale videokwaliteit afhankelijk van de huidige download bandbreedte van je internetverbinding, met een maximum van 3MB. De videospeler gebruikt een aanpasbare technologie voor bandbreedte om regelmatig je internetverbinding te controleren en te zorgen voor een optimale ervaring van videokwaliteit voor die verbinding. Indien de beschikbare bandbreedte verandert terwijl je naar een match kijkt, dan zal de beeldkwaliteit variëren.

WELKE BROWSERS WORDEN ONDERSTEUND DOOR ELEVEN SPORTS?

32-bit Microsoft Internet Explorer 7 of recenter: http://www.microsoft.com/ie.
64-bit Microsoft Internet Explorer 8 of recenter
Firefox 3.6 of recenter: http://www.mozilla.com/firefox.
Chrome 12 of recenter: https://www.google.com/chrome
Safari 5 of recenter: http://www.apple.com/uk/safari/.