WAT IS ER TE ZIEN OP ELEVEN SPORTS?

• 6 zenders: Eleven Sports 1, Eleven Sports 2 en Eleven Sports 3, Eleven Pro League 1, Eleven Pro League 2, Eleven Pro League 3
  • Alle wedstrijden van de Jupiler Pro League en 1B Pro League en 2 Women’s Super League matchen per maand
  • Gemiddeld 10 live La Liga matchen per week
  • Gemiddeld 5 live Serie A matchen per week
  • Gemiddeld 5 live Bundesliga 1 matchen per week
  • Gemiddeld 8 live FA Cup matchen per ronde
  • Live matchen uit de UEFA Nations League, Euro 2020 Qualifiers en UEFA Friendlies
  • Live matchen uit de Engelse EFL Championship (2e klasse) en EFL Cup
  • NBA Live: 4 regular season games per week, All Star Weekend, het beste van de Playoffs en Finals games
  • NFL Live: 2 regular season games per week, het beste van de playoff games en Super Bowl

+ andere live sportwedstrijden: MMA (Cage Warriors, UFC), hockey, …

HOE KAN IK ELEVEN SPORTS BEKIJKEN?

Je kan Eleven Sports bekijken via onze website www.elevensports.be, via de iOS of Android apps (beschikbaar via de AppStore of Play Store), via Apple TV,  Samsung Smart TV (modellen vanaf 2015), AndroidTV en Chromecast.

HOE ZET IK MIJN ABONNEMENT STOP?

Dit gaat enkel via de website. Je logt in via www.elevensports.be, (klikt op ‘MEER’), klik vervolgens op “account”, dan op “abonnementen”. Onder jouw huidige abonnement staat er “annuleren”. Eens je daarop geklikt hebt, zal de volgende betaling niet meer doorgaan en jouw abonnement stoppen na jouw termijn.
Als je je abonnement hebt afgesloten via een van onze mobiele apps, dien je je abonnement stop te zetten via de Playstore of App Store.

UW ABONNEMENT OPZEGGEN VIA DE PLAYSTORE:

Als u de app verwijdert, wordt uw abonnement niet opgezegd.

• Open de Google Play Store-app op uw Android-telefoon of -tablet.
  • Check of u bent ingelogd op het juiste Google-account.
  • Tik op Menu ‘Abonnementen’.
  • Selecteer het abonnement dat u wilt opzeggen.
  • Tik op Abonnement opzeggen.
  • Volg de instructies.

Als u een abonnement heeft bij een app en de app uit Google Play wordt verwijderd, wordt uw toekomstige abonnement opgezegd. U ontvangt geen terugbetaling voor eerdere abonnementen.

Uw abonnement opzeggen via de App Store:

Als u de app verwijdert, wordt uw abonnement niet opgezegd.

Opzeggen op een Iphone, Ipad of Ipod touch:

• Open de Instellingen-app.
  • Tik op uw naam.
  • Tik op ‘Abonnementen’. (Als u de optie ‘Abonnementen’ niet ziet, tikt u op ‘iTunes en App Store’. Tik vervolgens op uw Apple ID en op ‘Toon Apple ID’. Log in, scrol omlaag naar ‘Abonnementen’ en tik erop.)
  • Tik op het abonnement dat u wilt beheren.
  • Tik op ‘Annuleer abonnement’. Als u ‘Annuleer abonnement’ niet ziet, is het abonnement reeds opgezegd en wordt het niet verlengd.

Opzeggen op een Mac:

• Open de App Store-app.
  • Klik op de inlogknop of op uw naam onderaan de navigatiekolom.
  • Klik op ‘Bekijk informatie’ bovenaan het venster. Mogelijk wordt u gevraagd om in te loggen.
  • Op de pagina die nu wordt weergegeven, scrolt u omlaag naar ‘Abonnementen’ en vervolgens klikt u op ‘Beheer’.
  • Klik naast het gewenste abonnement op ‘Wijzig’.
  • Klik op ‘Annuleer abonnement’. Als u ‘Annuleer abonnement’ niet ziet, is het abonnement reeds opgezegd en wordt het niet verlengd.

IS ER EEN MINIMUM CONTRACTDUUR VOOR ELEVEN SPORTS?

Bij Eleven Sports krijg je de keuze tussen een maandpas of een jaarpas. Voor de jaarpas geldt er een minimumperiode van 12 maanden.

WORDT MIJN ABONNEMENT AUTOMATISCH VERLENGD?

Wanneer u een abonnement aangaat bij Eleven Sports gaat u akkoord met de voorwaarden waarin staat dat uw abonnement maandelijks of jaarlijks verlengd zal worden.

HOEVEEL KOST ELEVEN SPORTS?
De volgende abonnementsformules zijn beschikbaar:

ALL ACCESS JAARPAS: toegang tot Eleven Sports 1, Eleven Sports 2, Eleven Sports 3, Eleven Sports Pro League 1, Eleven Sports Pro League 2 en Eleven Sports Pro League 3 gedurende 1 jaar vanaf het tijdstip van aankoop. Deze pas wordt automatisch jaarlijks vernieuwd tot het abonnement wordt opgezegd. Prijs: EUR 149.

ALL ACCESS MAANDPAS: toegang tot Eleven Sports 1, Eleven Sports 2, Eleven Sports 3, Eleven Sports Pro League 1, Eleven Sports Pro League 2 en Eleven Sports Pro League 3 gedurende 1 jaar vanaf het tijdstip van aankoop. Deze pas wordt automatisch maandelijks vernieuwd tot het abonnement wordt opgezegd. Prijs: EUR 14,99.

PRO LEAGUE JAARPAS: toegang tot Eleven Sports Pro League 1, Eleven Sports Pro League 2 en Eleven Sports Pro League 3 gedurende 1 jaar vanaf het tijdstip van aankoop. Deze pas wordt automatisch maandelijks vernieuwd tot het abonnement wordt opgezegd. Prijs: EUR 109.

PRO LEAGUE MAANDPAS: toegang tot Eleven Sports Pro League 1, Eleven Sports Pro League 2 en Eleven Sports Pro League 3 gedurende 1 jaar vanaf het tijdstip van aankoop. Deze pas wordt automatisch maandelijks vernieuwd tot het abonnement wordt opgezegd. Prijs: EUR 10,99.

INTERNATIONAAL JAARPAS: toegang tot Eleven Sports 1, Eleven Sports 2 en Eleven Sports 3 gedurende 1 jaar vanaf het tijdstip van aankoop. Deze pas wordt automatisch jaarlijks vernieuwd tot het abonnement wordt opgezegd. Prijs: EUR 99.

INTERNATIONAAL MAANDPAS: toegang tot Eleven Sports 1, Eleven Sports 2 en Eleven Sports 3 gedurende 1 maand vanaf het tijdstip van aankoop. Deze pas wordt automatisch maandelijks vernieuwd tot het abonnement wordt opgezegd. Prijs: EUR 9,99.

FIGHT PAS: toegang tot alle UFC en Cage Warriors events gedurende 1 maand vanaf het tijdstip van aankoop. Deze pas wordt automatisch maandelijks vernieuwd tot het abonnement wordt opgezegd. Prijs: EUR 6,99.

NFL PAS: toegang tot twee regular season NFL games per week, het beste van de playoffs games en Superbowl gedurende 1 maand vanaf het tijdstip van aankoop. Deze pas wordt automatisch maandelijks vernieuwd tot het abonnement wordt opgezegd. Prijs: EUR 6,99.

BASKETBAL PAS: toegang tot vier regular season NBA games per week, het beste van de playoffs games, All Star weekend en alle Finals games gedurende 1 maand vanaf het tijdstip van aankoop. Deze pas wordt automatisch maandelijks vernieuwd tot het abonnement wordt opgezegd. Prijs: EUR 6,99.

MET HOEVEEL TOESTELLEN KAN IK TEGELIJK NAAR ELEVEN SPORTS KIJKEN?

Je kan met één toestel tegelijk kijken maar wel 4 toestellen aan jouw account koppelen.

KAN IK ELEVEN SPORTS BEKIJKEN BUITEN BELGIË?

Je kan binnen de grenzen van de gehele Europese Unie naar Eleven Sports kijken. Een abonnement aangaan kan je enkel en alleen in België.

WAAR VIND IK HET PROGRAMMAOVERZICHT?

Voor meer informatie over de programmatie kan je terecht op http://www.elevensports.be/epg

IK BEN MIJN GEBRUIKERSNAAM OF WACHTWOORD VERGETEN.

Je gebruikersnaam is het mailadres waarmee je je login hebt aangemaakt. Mocht je dit adres niet meer weten, neem dan contact op met de Eleven Sports helpdesk via mail: info@elevensports.be

Indien je het wachtwoord bent vergeten, kies dan “inschrijven” bovenaan rechts op het scherm en klik op de link ‘wachtwoord vergeten’. Zo kom je terecht op een scherm waar je mailadres wordt gevraagd. Vul het mailadres in dat is verbonden met je Eleven Sports login en je zal een mailbericht ontvangen waarin je wachtwoord wordt vermeld.

IS HET VEILIG OM VIA JULLIE SITE TE BETALEN?

De betaling via onze site is zeer veilig en werd grondig getest voordat onze dienst werd gelanceerd. We werken nauw samen met alle betrokken partijen om ervoor te zorgen dat de veiligheidsmaatregelen voor gebruikers voortdurend worden bijgewerkt.

HOE KAN IK BETALEN VOOR ELEVEN SPORTS?

ELEVEN SPORTS accepteert betalingen via American Express, MasterCard, Visa en PayPal.

KAN IK NOG STEEDS KIJKEN WANNEER IK OP REIS BEN?

Abonnees in België kunnen Eleven Sports bekijken binnen de grenzen van de Europese Unie. Buiten de Europese Unie is dit niet mogelijk vanwege de voorwaarden op de uitzendrechten voor ons premium sport aanbod.

WANNEER WORDT MIJN BETALING VERWERKT?

Alle Eleven Sports pakketten worden aangerekend op het moment van aankoop. De daaropvolgende betalingen hangen af van het pakket dat je hebt aangekocht.
Voor alle vragen en opmerkingen over betalingen kan je ons contacteren via info@elevensports.be

IS ER EEN OPTIE ‘VIDEO-ON-DEMAND’ BESCHIKBAAR?

Ja, via de Video-sectie kan je naar oa interviews, samenvattingen en reportages kijken.

HOE KAN IK VAN KANAAL VERANDEREN TIJDENS HET KIJKEN?

Klik op “nu live” , dan zie je de kanalen verschijnen en dan klikt u op het kanaal naar keuze.

HEB IK TOEGANG TOT DE ONLINE SERVICE OF APPS WANNEER IK BEN GEABONNEERD OP DE ELEVEN SPORTS KANALEN VIA TELENET, PROXIMUS, ORANGE OF VOO?

Neen, ons online abonnement geeft je toegang tot www.elevensports.be en onze mobiele en tablet apps kan je downloaden via de App Store en Google Play Store. Een abonnement via onze website is niet gelijklopend met een abonnement bij de providers.

WAT KAN DE KWALITEIT VAN MIJN STREAM BEÏNVLOEDEN?

Om ervoor te zorgen dat de streaming permanent gewaarborgd blijft, is de videospeler geconfigureerd om de kwaliteit aan te passen aan de sterkte van je internetverbinding. De content wordt op elk moment gestreamd aan de hoogst mogelijke kwaliteit afhankelijk van deze factoren. Mocht je blijvende problemen ondervinden met de kwaliteit van de stream, controleer dan eerst je internetverbinding en contacteer ons via info@elevensports.be.

IK ONDERVIND EEN PROBLEEM MET DE INSCHRIJVING OF HET INLOGGEN.

Stuur een bericht naar info@elevensports.be met een omschrijving van het probleem, en we zullen je maar al te graag bijstaan om het euvel te verhelpen.

IK KAN DE STREAM BEKIJKEN MAAR ER IS EEN PROBLEEM MET HET GELUID OF DE VIDEO.

Stuur een bericht naar info@elevensports.be met een omschrijving van het probleem, en we zullen je maar al te graag bijstaan om het euvel te verhelpen.

WAT ZIJN DE MINIMALE VERBINDINGSVOORWAARDEN OM TOEGANG TE HEBBEN TOT ELEVEN SPORTS?

Eleven Sports zorgt voor een optimale videokwaliteit afhankelijk van de huidige download bandbreedte van je internetverbinding, met een maximum van 3MB. De videospeler gebruikt een aanpasbare technologie voor bandbreedte om regelmatig je internetverbinding te controleren en te zorgen voor een optimale ervaring van videokwaliteit voor die verbinding. Indien de beschikbare bandbreedte verandert terwijl je naar een match kijkt, dan zal de beeldkwaliteit variëren.

WELKE BROWSERS WORDEN ONDERSTEUND DOOR ELEVEN SPORTS?

32-bit Microsoft Internet Explorer 7 of recenter: http://www.microsoft.com/ie.
64-bit Microsoft Internet Explorer 8 of recenter
Firefox 3.6 of recenter: http://www.mozilla.com/firefox.
Chrome 12 of recenter: https://www.google.com/chrome
Safari 5 of recenter: http://www.apple.com/uk/safari/.